Despre noi

Despre Atena Lux

Suntem pe piaţă din ianuarie 1992

Activăm din anul 1995 în domeniul comerţului cu materiale şi produse pentru finisaj interior/exterior, câştigând în tot acest timp o experienţă bogată în domeniu.

În prezent oferim o gamă variată de gresie/faianţă, obiecte sanitare, căzi de baie, cabine de duş, mobilier şi accesorii pentru baie.

Din 2005 produsele comercializate sunt expuse într-o ambianţă elegantă în showroom-ul nostru.

In anul 2009 ne-am mutat in locatia de pe bdul Independentei 23 unde va asteptam cu cele mai frumoase colectii intrun spatiu de 1000 mp.

Ne dorim  un partener de încredere, un partener care livrează servicii profesionale în mod eficient , care oferă cele mai bune soluții în materie de finisaje interioare.

Alegerea celor mai buni furnizori din domeniu, comercializaea de produse de cea mai buna calitate, serviciile acordate clientilor: transport la domiciuliu, consultanat de specialitate, proiectarea bailor pe calculator si vizualizarea 3D, facilitati de plata si nu in ultimul rand datorita personalului calificat considerat drept una din cele mai importante resurse ale companiei.

Valori

Profesionalism

Performanta poate fi obtinuta doar de catre profesionisti, iar echipa noastra se straduieste in fiecare zi sa se perfectioneze.

Orientare către client

găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri. Consiliere profesionistă adresată oricărui client care doreşte să beneficieze de produsele noastre.

Calitate

Produsele noastre sunt recunoscute datorita atentiei acordate detaliilor, fiind menite sa satisfaca orice exigente ale clientilor.

Experienta

Cu o experienta de peste 29 de ani, echipa nostra va poate oferi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste alegerea produselor.

Evoluţie

Suntem la curent cu ultimele tendinte din domeniul design-ului interior si exterior pentru a ne imbunatati permanent.

Parerile clienților

Ce spun clienții

Ultimele recenzii ale clienților noștri, preluate din Google Maps.
Scroll To Top
Close
Close
Produse
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping